Carnavalsdingen

images

Ik heb super veel zin in komende dagen πŸ™‚ De oordoppen en kleding ligt klaar, de chips en confetti is gekocht en gelukkig zijn mijn labels gisteravond ook nog af gekomen. Komende dagen staan in het teken van de polonaise, lachen, dansen en natuurlijk een drankje drinken.

Het was een aardig geregel de afgelopen dagen en ik moet nog een paar briefjes schrijven voor de oppas die 2 middagen op de mini’s past. Haha, laat ik het gelijk maar even op het to-do lijstje schrijven! De mini’s blijven tijdens de optocht en de kindermiddag thuis, maar gaan wel mee naar de boerenbruiloft. Met de oudste twee gaan we lekker polonaise lopen, optocht kijken en waarschijnlijk veel confetti gooien en serpentines blazen.

Tijdens het laatste feest mochten Thijs en Stijn al wat vrijer rond lopen in de zaal. Het bleek voor Stijn wat lastiger te zijn om mij terug te vinden. Met als gevolg een zoekend jongetje en een zoekende mama, niet handig!

20150211_194401Β 20150211_194442

Dat transfer papier is een uitkomst. Een logo en wat tekst (voor de jongens met telefoonnummer en naam) eerst uitgeprint op het transfer papier en erna kan je het zo strijken op stof. Even de randjes langs de naaimachine, gaatje erin slaan en we zijn er klaar voor! Herkenbaar voor iedereen, tenminste dat zal de komende dagen blijken.

Polonaise, tralalalalaah!!!! πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s