Haakdingen: luchtig zomervest

20150225_223957

Na alle mutsen is het tijd om weer iets leuks te haken voor mezelf. Mijn criss-cross shrug is geweldig, maar ook best warm. Ik zou graag iets luchtigers haken/maken……

Je zou zeggen dat de wereld van Google genoeg te bieden heeft. Dat is ook zo, maar oh wat een zoektocht en wat een keuze. Haakpatronen en inspirerende foto’s te over! Natuurlijk heb ik ook iets in mijn hoofd en het patroon van het idee wat ik ongeveer in mijn hoofd heb ben ik nog niet op internet tegengekomen. Ik heb prachtige roze, grijze en witte Fenna wol gekocht, maar ben nu eerst een proefvest aan het maken met Tweed van Zeeman. Het schijnt dat Fenna wol niet makkelijk uit te halen is…..

Het patroon wat ik gevonden heb is van Drops Design http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=99&d_id=3

3-1

Ik ben hem nu aan het haken met Tweed op haaknaald 8 voor een luchtig vest. Hierdoor klopt natuurlijk de steken verhouding en het patroon niet helemaal,… maar dat is voor later zorg.

Het begin is gemaakt, ik ben benieuwd naar het resultaat! Ergens is het originele patroon voor mijn idee nog te rommelig met de roesjes aan de voorkant, ik zou hem graag strakker in ontwerp willen 😉 Wie weet gaat dat nog lukken….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s