Evaluatiedingen: Benodigdheden voor een gezellige mid summer night

Je zou zeggen dat de benodigdheden voor een gezellige mid summer night een goede dosis (ondergaande) zon, mooie lucht en een aangename temperatuur zijn….., maar soms loopt de dag niet helemaal zoals je het van te voren gepland hebt.

Gisteren was de langste dag en het officiële begin van de zomer. Tja, daar hield moeder natuur zich even niet aan! Goede regenbuien met flink veel regen, beetje fris, grijze luchten, zo zou je de dag beter kunnen omschrijven. Helaas geen zondag om lekker met de SUP even op de plas te staan, een drankje te drinken op het terras van Wet n Wild of te graven in het zand. Springen en stoeien op de loungekussens gaf gelukkig toch nog een mooie gelegenheid om de energie van de oudste twee kwijt te raken. Samen met papa boeven, terwijl de mini’s even lagen te slapen en mama aan het voorbereiden voor het eten was. Ik heb even mijn nieuwe rasp uitgeprobeerd en kan je vertellen dat die echt vlijmscherp is…..de zijkant van mijn duim ging er soepel en eenvoudig af….oeps!! Gelukkig het eten nog schoon en nog wat verband in huis…. De voorbereidingen voor een gezellige mid summer night konden verder.

Thijs en Stijn vonden het maar wat interessant dat de meisjes van mama langs zouden komen. En het was natuurlijk erg jammer dat dat pas zou gebeuren als zij op bed lagen 😉 Mama, morgen mogen wij ook wel even met die leuke dingetjes spelen toch? (de sate prikkers met brillen en snorren die ik opgeduikeld had uit de carnavalskist) Mama, mogen wij morgen ook nog wel een stukje taart? (Het stukje taart dat ze vanwege Vaderdag gegeten hadden telt dan natuurlijk niet 😉 ) Ga zo maar door, haha. Uiteindelijk hebben ze door alles heen geslapen en ik kan je vertellen dat er aardig gelachen is, er met veel plezier ijs fijn gemaakt is in de keukenmachine en er goed gekletst is.

Uiteindelijk zijn de ingrediënten vrolijke, enthousiaste vrienden, een lekker recept uit Jamie’s 15 minutes, heel veel citroenen, munt, ijsklontjes, rum en wijn ook genoeg. Afgetopt met wat worteltaart, chocolade en zoetigheid heb je dan de perfecte mid summer night 🙂 Ik hoop dat er deze zomer nog veel van die mooie zomeravonden volgen!

20150622_091117 De overblijfselen van een mooie avond, wat verlepte munt, nog heel veel limoenen en wat geïmproviseerde stampers 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s